Εξόφληση ασφαλιστικών εισφορών έτους 2015 μέσω προγραμμάτων άτοκων δόσεων

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΤΡΑ, 15/6/2016
Σας ενημερώνουμε ότι:
1) η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών και το Ε.Τ.Α.Α. (Τομέα Νομικών και ΤΥΔΕ), έχει δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα υπηρεσιών της προς τους ασφαλισμένους του Ταμείου και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας, βάσει του οποίου όλοι οι ασφαλισμένοι δικηγόροι μπορούν να εξοφλούν τόσο τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές τους όσο και τις ρυθμισμένες οφειλές τους, μέσω προγράμματος έως 12 άτοκων δόσεων. Η εφαρμογή του παραπάνω προγράμματος θα γίνει με τη χρήση πιστωτικών καρτών εκδόσεως της Τράπεζας Πειραιώς, είτε με την χρήση υφιστάμενων πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς είτε με την έκδοση νέων. Αναλυτική ενημέρωση για τους όρους και τις προϋποθέσεις υπαγωγής στο παραπάνω πρόγραμμα, όπως επίσης και για τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης νέων πιστωτικών καρτών, παρέχεται στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς (Μαιζώνος και Κανάρη).
2) Παράλληλα ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι και η ATTICA BANK προσφέρει στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Ε.Τ.Α.Α. (Τομέα Νομικών και ΤΥΔΕ), πρόγραμμα υπηρεσιών της προς τους Ασφαλισμένους του Ταμείου, βάσει του οποίου όλοι οι ασφαλισμένοι δικηγόροι του Ταμείου μπορούν να εξοφλούν, εκτός των τρεχουσών εισφορών τους και τις ρυθμισμένες οφειλές, μέσω προγραμμάτων 12 ή 24 άτοκων δόσεων, ανάλογα με την κατηγορία ασφαλιστικής οφειλής που επιθυμούν να αποπληρώσουν. Η εφαρμογή των προγραμμάτων της τράπεζας Attica Bank, θα γίνεται μέσω ειδικής πιστωτικής κάρτας. Αναλυτική ενημέρωση για τους όρους και τις προϋποθέσεις υπαγωγής στα προγράμματα αποπληρωμής εισφορών καθώς και της έκδοσης της ειδικής πιστωτικής κάρτας παρέχεται εκτός από το δίκτυο καταστημάτων της Πάτρας και από το τηλεφωνικό κέντρο της Τράπεζας Αττικής στο τηλέφωνο 210-3669000.
Σας ενημερώνουμε ότι τα επιτόκια διαφέρουν κατά περίπτωση και ως εκ τούτου εναπόκειται στη διακριτική σας ευχέρεια τόσο η επιλογή της τράπεζας όσο και η επιλογή του προγράμματος που τυχόν επιθυμείτε.
Εκ του Συλλόγου
                        Ο Πρόεδρος                                                    Ο Ταμίας  

Σχόλια