9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος - Κύπρου [Δελτίο Τύπου]





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λίγο πριν το τζάμπολ που θα δωθεί ταυτόχρονα στα γήπεδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΕΑΠ και ΠΓΕ, την Τρίτη 12 Ιουλιού στις 18.00, η οργανωτική επιτροπή του 9ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.
Ο Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πατρών Νίκος Παπάκος, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, τόσο για τον δικηγορικό σύλλογο, όσο και για την ίδια την Πάτρα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες.

Στο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και 4 αποστολές από την Κύπρο, ενώ για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα θα αγωνιστούν 24 ομάδες, την στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια, συμμετείχαν μόλις 16. «Είναι μια καλή ευκαιριά να βρεθούμε με τους συναδέλφους και εκτός των αιθουσών των δικαστηρίων και να αθληθούμε. Το Πρωτάθλημα έχει υψηλό επίπεδο, καθώς συμμετέχουν και εν ενεργεία αθλητές. Εχουν δημιουργηθεί 8 όμιλοι και θα γίνουν 53 αγώνες, με τις αποστολές των ομάδων να ξεπερνούν τα 400 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 450 άτομα, θα μείνουν στην Πάτρα για μια εβδομάδα, θα γνωρίσουν την πόλη
και θα τονώσουν την τοπική οικονομία», σημείωσε ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Τάκης Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του το μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιώργος Τσίρης τόνισε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον επιστημονικό αθλητισμό σε πανελλαδικό επίπεδο. «Η ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Πατρών μετρά 20 χρόνια ζωής, με συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα επαγγελματικών τάξεων του Δήμου Πατρέων. Τα τρια τελευταία χρόνια, συμμετέχουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων και θέλαμε κάποια στιγμή να το διοργανώσουμε εμείς, κάτι το οποίο τελικά καταφέραμε», δήλωσε ο κ. Τσίρης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερα κλειστά γήπεδα μπάσκετ που διαθέτει η Πάτρα, έπειτα και από την πολύτιμη βοήθεια των διοικήσεων των γηπέδων αυτών, ενώ οι διοργανωτές έχουν έρθει σε συνεννόηση και με τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, προκειμένου να υπάρχει ιατρική κάλυψη σε όλους τους αγώνες.

Δείτε το promo video της διοργάνωσης εδώ : https://vimeo.com/173361672
Διαβάστε νέα για την διοργάνωση εδώ : http://www.basketlawyer.gr/ 
και εδώ : https://www.facebook.com/groups/967932579948730/

Την προσπάθεια στηρίζουν μέσω χορηγιών το Casino Rio, το ξενοδοχείο Porto Rio, το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, οι Μύλοι Κεπενού, η Ψυκτοθερμική, η Divico Security, η AVIS, τα ΚΤΕΛ Αχαΐας, το φαρμακείο City Pharma Δ. Καρακάση, η Τεντούρα Κάστρο, το club Restaurant Ακρωτήρι, η Νομική Βιβλιοθήκη, ο Δήμος Πατρέων και ο ΕΣΑΚΕ.

Η Συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με την προβολή του τηλεοπτικού σποτ του Πρωταθλήματος, το οποίο δημιούργησαν οι Τηλέμαχιος Τσαρδάκας και Νίκος Καραβαγγέλης, το οποίο μπορείτε να δείτε στο https://vimeo.com/173361672
Ολο το πρόγραμμα των αγώνων και πληροφοριές μπορείτε να βρείτε στο
https//www.basketlawyer.gr/ και στο facebook στο γκρουπ https://www.facebook.com/groups/967932579948730/

(9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ- ΠΑΤΡΑ 2016)
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια